#

Koe Ranskan Riviera Kouvolassa

Kuva: Kouvolan Teatterin Herrasmieshuijarit –musikaali, Tuukka Rantala ja Satu Lemola.


Naisia huijaavista hurmureista kertova musikaali saa katsojansa hykertelemään hullunkuristen käänteiden ja upeiden musiikkinumeroiden lomassa.

Tässä on ihmiskohtaloita, yllätyksiä, draamaa ja huumoria, kommentoi musikaalin ohjaaja Mika Nuojua tyytyväisenä. Herrasmieshuijarit on myös todellinen visuaalinen ja tanssillinen ilotulitus. Musiikkigenret ovat monipuolisesti edustettuina ja mm. pukukokonaisuuksia esityksessä on yli sata!

– Tässä mennään country-hengestä aina latinolaisrytmeihin, eli todella monipuolinen ja upea kokonaisuus on luvassa, musikaalin koreografi Osku Heiskanen fiilistelee.

Esityksessä nähdään päärooleissa Sami Kosola, Satu Lemola ja ensimmäistä kertaa Kouvolan Teatterissa vieraileva näyttelijä Tuukka Raitala. Musikaalissa nähtävät vahvat ja upeat laulusuoritukset eivät ole siis sattumaa.

Lisäksi Marraskuussa ensi-iltansa saa kantaesityksenä nähtävä Eppu Nuotion kirjoittama uusi kotimainen näytelmä, joka kertoo keramiikkataiteilija Anu Pentikin voimaannuttavan tarinan. Molemmat esitykset jatkavat myös keväällä 2020.

www.kouvolanteatteri.fi