#

Viihdettä ja kulttuuria Kalajoella

Kalajoen upea meriluonto ja monipuoliset palvelut luovat erinomaiset puitteet mieleenpainuville tapahtumille ja kokoontumisille ympäri vuoden. Ainutlaatuinen ja jatkuvasti kehittyvä matkailukeskus ammattilaisineen takaa valmiit ja helpot puitteet koota yhdistys- ja seuraväkeä koolle kokoustamaan tai virkistymään.

Kylpylä SaniFanissa on aina kesä. Lämpö hemmottelee, poreet ja hierovat vesipisteet hoivaavat, ohjatut vesiaktiviteetit vetreyttävät ja uimahalli tarjoaa mahdollisuuden vesikuntoiluun.

Kalajoen vanhassa kaupungissa Plassilla kuulee historiaa ja mielenkiintoisia tarinoita. Siellä vierähtää tunti jos toinenkin paikallistiedon parissa Havulan huvilassa ja Kalastusmuseossa. Matkalla voi piipahtaa tutustumassa myös Keramiikka Iso-Pahkalan pajamyymälään.

Kalajoen Hiekkasärkkien kauneimpien dyynien halki pääsee liikkumaan esteettömästi leveitä puupolkuja pitkin meriluontoon, niin jalkaisin kuin pyörälläkin.

Pakohuoneet tarjoavat pienille ryhmille hauskaa aivojumppaa sekä jännittävää ja säävarmaa tekemistä. Valittavana on kolme eri teemaa, joten ongelmaratkaisutaitoja voi treenata porukalla, vaikka useammankin aiheen ympärillä.

https://visitkalajoki.fi/ryhmat