#

Risteilyt Savonlinnan vesille

Risteile mukavasti illan ooppera-esitykseen m /s Elviiralla. Risteilylle voit tilata pre-oopperatarjoilut tai nautiskella muuten Savonlinnan vesistöjen maisemista ja laivaravintolan tarjoiluista. Laiva lähtee satamasta klo 17.30 ja rantautuu linnan takalaituriin klo 18.30, josta pääsee suoraan katsomoon. Katso myös muut risteilyt

WWW.SAVONLINNARISTEILYT.FI.

Heinäveden reitti

Kokonaisuudessaan Heinäveden reitti on maamme edustavimpia sisävesiliikenteen muovaamia maisemia. Turhaan ei Heinäveden reittiä ole valittu yhdeksi Suomen kansallismaisemista. Ilmentäähän se mitä hienoimmin itäisen Järvi-suomen edustavimpia luonnon- ja kulttuuripiirteitä. Heinäveden reitti sivuaa Koloveden kansallispuistoa, joka on saimaannorpan tärkeä elinalue ja metsänsuojelukohde.

Reitti kulkee aidossa Savolaisen järviseudun vesistömaisemassa. Vaihtelevat luonnonpiirteet, vesistön kapeikot ja laajemmat selät, kosket, kanavat ympäristöineen ja vanha asutus muodostaa reitistä maisemallisesti moninaisen ja kauniin kokonaisuuden.

Reitti on vehmas ja kapeikkoinen mutta toisaalta monien saarten rannat ovat hyvin louhikkoisia, myös paljaita kallioita ja jyrkänteitä on runsaasti.

m/s Katrillin palvelut

Laivalla on kahvio anniskeluoikeuksin. Risteilyllä on tarjolla päivän lounas.
Kahviossa on tarjolla gluteenittomia ja vegaanisia tuotteita. Laivalla on katettu ulkokansi suojaamassa sääolosuhteilta ja antamassa mahdollisuuden nauttia maisemista sääoloista huolimatta.

WWW.RISTEILYTSAIMAALLA.FI